Για την λειτουργία του ιστότοπου του Αρχείου της Τσακωνιάς (https://www.tsakonianarchives.gr), αλλά και των έργων που υλοποιούνται παράλληλα με την καταχώριση των στοιχείων όπως αυτά της ψηφιοποίησης, τεκμηρίωσης αλλά και συλλογής υλικού, εργάζεται αφιλοκερδώς η ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί από το Αρχείο της Τσακωνιάς. Η ομάδα αποτελείται από τα εξής μέλη

  • Maxim Kisilier, μέλος του Ινστιτούτου Γλωσσικών Ερευνών της Ρωσσικής Ακαδημίας Επιστημών, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης και διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης.
  • Δημήτρης Μιχαλόπουλος, τακτικό μέλος και εκπρόσωπος για την Ελλάδα της (γαλλικής) Académie des Arts ets Sciences de la mer (http://www.academie-arts-sciences-mer.com/docteur-dimitris-michalopoulos/).
  • Βλάμης Νικόλαος, Ιδιωτικός Υπάλληλος , μέλος  του Δ.Σ του Αρχείου της  Τσακωνιάς.
  • Πουτσελά Ελένη, Φιλόλογος, μέλος του Δ.Σ. του Αρχείου της Τσακωνιάς.
  • Παρασκευά Μαρία, Κοινωνική Ανθρωπολόγος – Υποψήφια Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, Τμήμα Φιλολογίας, Τομέας Βυζαντινής Φιλολογίας και Λαογραφίας.
  • Ρήγα Στρατηγούλα, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Γλωσσολογίας Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστημίου Πάτρας.

Ευχαριστούμε τους πολυάριθμους πολίτες, οι οποίοι συνεισφέρουν τόσο σε υλικό με την προσφορά τους (εργασίες, φωτογραφίες, αρχειακό υλικό) όσο και σε γνώσεις κατά την φάση της τεκμηρίωσης. Καλούμε όλους όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια διάσωσης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Τσακωνιάς να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Προσφορά υλικού γίνεται δεκτή, αρκεί να συμπληρωθεί το Έντυπο Παραχώρησης Αρχειακού Υλικού, και αν είναι δυνατόν να αποσταλεί σε ψηφιακή μορφή.